Barn i Bryn i koronatid

Hei - du som er forelder eller foresatt til et barn! Her finner du en oversikt her over ting og tang som skjer eller du kan se på.

Bryn kirke ønsker å være en positiv bidragsyter til et trygt og inkluderende oppvekstmiljø i vårt nærmiljø!

Nyhetsbrev for barn, unge og familier

Vi skal opprette et nytt nyhetsbrev. Der vil det komme ca 4 utsendelser på mail i året, og det vil handle om de arrangementer og tilbud som Bryn kirke har for de yngste og skolebarn. Man kan når som helst melde seg av nyhetsbrevet. Her melder du deg på.

Familiefellesskap i Bærum

Dette er en facebookgruppe med (nesten?) daglige innlegg med gøyale ting som man kan se eller gjøre som familie, og kan være til hjelp til å sette fokus på tro i hjemmet på en spennende måte. PS: Familier i alle former er selvfølgelig velkomne :) Facebookgruppa finner du ved å trykke her.

Barn i Bryn på facebook

I denne gruppen på facebook kan du melde deg inn, og det vil bli lagt ut innlegg som er av interesse for de som har barn i nærområdet til Bryn kirke.

Kom i kontakt med de som jobber med barn i Bryn menighet

Se siden Om oss, og finn kontaktinformasjon til menighetspedagog og kateket.