Konfirmasjon i 2022! Påmelding og informasjon.


Fristen for påmelding er utvidet til fredag 5. november, og inviterer alle som vurderer konfirmasjon i Bryn kirke til informasjonsmøte i Bryn kirke tirsdag 2. november klokken 19.00. Her kan du lese mer om å være konfirmant i Bryn menighet, og melde deg på. 

 

Foto: Bjørnar Evenshaug

Påmeldingen starter 1. mai og for påmelding trykker du HER. 

 

Konfirmantbrosjyren 2022 ligger HER

 

Her finner du litt mer informasjon enn det som står i brosjyren. Er det noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt! 

 

Hvem er konfirmasjon for?

Alle er velkommen til konfirmasjonstid i kirken – både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig. Alle mennesker er forskjellig, og trenger ulike tilpasninger. Uansett funksjonsevne har du rett til en god konfirmanttid. Døvemenighetene har eget tilbud med undervisning på tegnspråk i tegnspråkmiljø for deg som er døv/hørselshemmet. Se mer på dovekirken.no. Ønsker du å delta på samisk konfirmantleir kan du også det, uansett hvor du deltar i konfirmantopplegg. Se mer på kirken.no/samisk. Bærumsmenighetene tilbyr tilrettelagt opplegg med samlinger i vårhalvåret. 

 

Kan man velge dag for konfirmasjon?

I påmeldingen velger man ønsket dag, og endelig fordeling av dette blir gjort i løpet av høsten når alle påmeldinger er inne. Nå er det ganske mange som har valgt 3. september, så den dagen begynner å bli full. Vi kan ikke lenger garantere at man får plass 3. sept dersom man ønsker den, og anbefaler å velge lørdag 10. september. Vi legger til rette så langt det lar seg gjøre. Det går også an å ha konfirmasjon i en vanlig søndagsgudstjeneste. 

 

Er man garantert plass på leir hvis man ønsker det?

Ja!

 

Hvor mange samlinger er det egentlig?

Programmet er ikke satt enda, men man kan titte på tidligere program for å få et inntrykk av hva man kan forvente. Utenom leir, vil det være opplegg i to helger - en i januar og en før påske, og noen få ettermiddagssamlinger i tillegg. Vi ønsker å lage et helhetlig program som gir innblikk i ulike temaer, i gudstjenester og hva kirken er, og med ulike bidragsytere. Dermed blir det litt ulike tider, og samlingene har ulikt preg. Hvis man ikke ønsker å delta på leir i sommerferien, så deltar man på miksopplegget, da blir det flere samlinger i vårhalvåret. 

 

Hva skjer på leir? 

På leir møtes de fleste konfirmantene i Bryn, ungdomsledere som har vært konfirmanter, og ansatte i Bryn kirke. Lederne har laget opplegget for leiren, og det vil være et dagsprogram som er ganske likt hver dag. Et dagsprogram ser omtrent slik ut: 09.00 Vekking, 09.30 Frokost, 10.15 Undervisning 12.00 Valgfrie aktiviteter 13.00 Lunsj 14.30 Kubbturnering/konkurranser/bading/etc 16.00 Undervisning 17.30 Gruppemøter 18.00 Middag 20.00 Underholdning 21.30 Kveldsavslutning 23.30 Soving. 

 

Ungdomsarbeidet i Bryn

Etter og i løpet av konfirmanttiden kan du bli med på mange ting som skjer for ungdom i Bryn kirke. Det arrangeres lederkurs, klubbkvelder og andre eventer. Konfirmantarbeidet i Bryn er tett knyttet til ungdomsklubben Festlig fredag og flere ting som skjer for ungdom. Følg gjerne @ungdomibryn på instagram. 

 

Når blir datoer klart for programmet?

Det blir lagt ut fortløpende på denne siden! Sommerleir blir i uke 31. 

 

Hva om jeg ikke vil dra på leir?

Da skriver du det i påmeldingen, eller at du er usikker. Vi har et alternativ som heter mikskonfirmant, som består av flere samlinger i vårhalvåret som kan være et alternativ. 

 

Kontaktinformasjon

Kateket Solveig Gjesdal: 98267818, sg585@kirken.no

Prest Eike Ziller-Off: ez755@kirken.no

Konfirmasjon er: Vennskap from Den norske kirke on Vimeo.

Konfirmasjon er: Aktivitet from Den norske kirke on Vimeo.

Konfirmasjon er: Ettertanke from Den norske kirke on Vimeo.

PS: Det er ikke alle som får brosjyre i posten om konfirmasjon, men du er like velkommen for det :)

Tilbake