Konfirmasjon i 2021! Påmelding og informasjon.


Fristen for å melde seg på til konfirmasjon begynner å nærme seg! Vi ønsker å kunne gjennomføre konfirmasjonsgudstjeneste søndag 5. september, men trenger flere som melder seg til denne. Vi oppfordrer derfor de som kan til å melde seg på med konfirmasjon 5. september. Det ryktes at det også er lettere å finne lokale på en søndag. Når påmeldingsfristen er uke (1.okt) blir det sendt ut informasjon til foresatte av de påmeldte. Første samling blir informasjonsmøte tirsdag 3. november i Bryn kirke. I denne artikkelen finner du lenke til påmelding, en videohilsen og informasjon om konfirmantåret 2021 i Bryn kirke. 

 

Påmeldingen er åpen, og du finner påmeldingsskjemaet ved å trykke her. 

6 grunner til å ha konfirmasjon i kirken

  • Du får være med på leir - en sosial og morsom uke i sommerferien
  • Du blir kjent med niendeklassinger fra andre skoler
  • Du møter engasjerte ungdomsledere som er med og lager opplegget du er med på
  • Du får tid til å tenke store tanker, og snakke med andre ungdommer om viktige ting
  • Du får lære om kristen tro og tradisjon på en annen måte enn på skolen
  • Du får feire konfirmasjonsdagen din i en tradisjonsrik ramme

Brosjyren for konfirmasjon og konfirmantåret 2021 FINNER DU HER. PS: Man må ikke ha fått invitasjon i posten for å melde seg til å ha konfirmasjon i Bryn kirke. 

 

Noen ofte stilte spørsmål:

Kan man velge dag for konfirmasjon?

Vi ønsker å legge til rette for at man får den dagen man har ønsket seg. Vi oppfordrer de som melder seg på nå til å velge søndagen, her ønsker vi flere konfirmanter for å gjennomføre seremoni denne dagen. Vi har også inntrykk av at det er lettere å finne festlokale på søndager. Meld gjerne fra om du/dere allerede har meldt på, og ønsker å bytte til søndag. Vi håper at det ikke er koronatilstander i september 2021 - så da kan man ha med så mange gjester man ønsker i kirken. Uansett om man velger å være med på leir eller å være mikskonfirmant, så kan man velge dato for konfirmasjon, det er ikke slik at konfirmasjonsdato følger hvilket opplegg man har valgt.

Er man garantert plass på leir hvis man ønsker det?

Ja!

Hvor mange samlinger er det egentlig?

Programmet er ikke satt enda, men man kan titte på tidligere program for å få et inntrykk av hva man kan forvente. Utenom leir, vil det være opplegg i to helger - en i januar og en før påske, og noen få ettermiddagssamlinger i tillegg. Vi ønsker å lage et helhetlig program som gir innblikk i ulike temaer, i gudstjenester og hva kirken er, og med ulike bidragsytere. Dermed blir det litt ulike tider, og samlingene har ulikt preg. Hvis man ikke ønsker å delta på leir i sommerferien, så deltar man på miksopplegget, da blir det flere samlinger i vårhalvåret. 

Hva skjer på leir? 

På leir møtes de fleste konfirmantene i Bryn, ungdomsledere som har vært konfirmanter, og ansatte i Bryn kirke. Lederne har laget opplegget for leiren, og det vil være et dagsprogram som er ganske likt hver dag. Et dagsprogram ser omtrent slik ut: 09.00 Vekking, 09.30 Frokost, 10.15 Undervisning 12.00 Valgfrie aktiviteter 13.00 Lunsj 14.30 Kubbturnering/konkurranser/bading/etc 16.00 Undervisning 17.30 Gruppemøter 18.00 Middag 20.00 Underholdning 21.30 Kveldsavslutning 23.30 Soving. 

Konfirmasjon er: Vennskap from Den norske kirke on Vimeo.

Konfirmasjon er: Aktivitet from Den norske kirke on Vimeo.

Konfirmasjon er: Ettertanke from Den norske kirke on Vimeo.

 

Tilbake