Konfirmasjon i 2021! Påmelding og informasjon.


Har du begynt å tenke på valget om konfirmasjon?  Kanskje blir du klokere av å lese og se her :)  Her finner du videohilsen og informasjon om konfirmantåret 2021 i Bryn kirke. 

 

Påmeldingen er åpen, og du finner påmeldingsskjemaet ved å trykke her. 

6 grunner til å ha konfirmasjon i kirken

  • Du får være med på leir - en sosial og morsom uke i sommerferien
  • Du blir kjent med niendeklassinger fra andre skoler
  • Du møter engasjerte ungdomsledere som er med og lager opplegget du er med på
  • Du får tid til å tenke store tanker, og snakke med andre ungdommer om viktige ting
  • Du får lære om kristen tro og tradisjon på en annen måte enn på skolen
  • Du får feire konfirmasjonsdagen din i en tradisjonsrik ramme

Brosjyren for konfirmasjon og konfirmantåret 2021 FINNER DU HER. PS: Man må ikke ha fått invitasjon i posten for å melde seg til å ha konfirmasjon i Bryn kirke. 

 

Noen ofte stilte spørsmål:

Kan man velge dag for konfirmasjon?

Ja, vi har satt opp tre dager, og vi legger til rette at man får ønsket tidspunkt, med et unntak: Ofte er det så få som velger å ha konfirmasjon søndag, så de som velger det i påmeldingen må regne med at det kan bli endringer. Vi regner med at det ikke er koronatilstander i september 2021 - så da kan man ha med så mange gjester man ønsker i kirken. Uansett om man velger å være med på leir eller å være mikskonfirmant, så kan man velge dato for konfirmasjon, det er ikke slik at konfirmasjonsdato følger hvilket opplegg man har valgt.

Er man garantert plass på leir hvis man ønsker det?

Ja!

Hvor mange samlinger er det egentlig?

Programmet er ikke satt enda, men man kan titte på tidligere program for å få et inntrykk av hva man kan forvente. Utenom leir, vil det være opplegg i to helger - en i januar og en før påske, og noen få ettermiddagssamlinger i tillegg. Vi ønsker å lage et helhetlig program som gir innblikk i ulike temaer, i gudstjenester og hva kirken er, og med ulike bidragsytere. Dermed blir det litt ulike tider, og samlingene har ulikt preg. Hvis man ikke ønsker å delta på leir i sommerferien, så deltar man på miksopplegget, da blir det flere samlinger i vårhalvåret. 

Hva skjer på leir? 

På leir møtes de fleste konfirmantene i Bryn, ungdomsledere som har vært konfirmanter, og ansatte i Bryn kirke. Lederne har laget opplegget for leiren, og det vil være et dagsprogram som er ganske likt hver dag. Et dagsprogram ser omtrent slik ut: 09.00 Vekking, 09.30 Frokost, 10.15 Undervisning 12.00 Valgfrie aktiviteter 13.00 Lunsj 14.30 Kubbturnering/konkurranser/bading/etc 16.00 Undervisning 17.30 Gruppemøter 18.00 Middag 20.00 Underholdning 21.30 Kveldsavslutning 23.30 Soving. 

Konfirmasjon er: Vennskap from Den norske kirke on Vimeo.

Konfirmasjon er: Aktivitet from Den norske kirke on Vimeo.

Konfirmasjon er: Ettertanke from Den norske kirke on Vimeo.

 

Tilbake