Kirke i koronatid


Kirke og fellesskap på andre måter.

 

Maillister

Trykk her, så kan du melde deg på e-postlisten! Der sendes det ut ukentlig informasjon nå som det er koronatid, og månedlig informasjon til vanlig. Vi skal snart starte opp nyhetsbrev for barn, unge og familier! Den vil sende ut max 5 mail i året. I samme lenke kan man melde seg på der. Det går også an å melde seg på myldredagslista, så vil man få oppdateringer om myldredag - når vi etterhvert har mulighet for å samles på vanlig måte. 

 

Samtaletilbud.

Ring inn og ta en prat. Vi ønsker at dette skal være et lavterskeltilbud til alle som kjenner behov for en prat med en av oss. Kapellan Eike Ziller-Off  tlf: 988 86 532 og Stein Bjarne Westnes tlf. 413 53 635. Du kan også sende en melding, så avtaler vi en tid.

Bønn

Vil du at noen skal be eller tenne et lys for deg? Send en mail til sg585@kirken.no, eller til en av prestene. All kontaktinfo finner du på siden "Om oss". 

 

Digitale plattformer

Det vil bli videohilsener fra Bryn kirke ukentlig. De legges ut på nettsiden og på facebooksiden til Bryn kirke. Ungdomsarbeidet har en egen instagramkonto: @ungdomibryn. 

Vi støtter opp om radiogudstjenesten søndag kl. 11.00. 

Annet digitalt felleskap: Kirken.no har lagt ut en fin samling med linker til musikalsk felleskap og en samling med linker til felleskap i bønn, lystenning og samtale. På Nettkirken.no kan du chatte, tenne lys eller be en bønn. Nettsiden drives av Sjømannskirken.  

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon. Du kan ringe, chatte og skrive melding. 

Samtaletilbudet 13-20 er tilgjengelige for ungdom på telefon, hjemmeside og chat.

 

Foto: Bjørnar Evenshaug

 

Tilbake