Julekonserter i Bryn kirke

Førjulstiden er full av musikalske opplevelser i kirkene våre. I Bryn arrangeres det mange konserter som vi håper vil fylle kirken vår i ukene før jul. Her er informasjon om årets konserter.

Tirsdag 26.november kl. 19.00

«Jul i november» med SandvikaKoret som synger kjente og kjære julesanger.

Dirigent og solist: Peder Arnt Kløvrud

Pianist: Teemu Ikonen.

Inngangsbillett kr.200,- Barn under 12 år gratis

Søndag 1.desember kl.19.00

Adventskonsert med XVBP (tidligere sangere i Vestre Bærums Pikekor)

Dirigent er Ellen Marie Vadseth Aksnes og Ivar Anton Waagaard medvirker som pianist.

Billettsalg ved inngangen. Overskuddet går til Nasjonalforeningen for folkehelsens demensarbeid.

Tirsdag 3.desember kl. 19.00

Julekonsert med Bærums Verk musikkorps

Dirigent er Anne Solberg og korpset lover variert julemusikk.

Sanggruppa "Fjøsgutta" fra Lommedalen bidrar med sanginnslag.

Det er gratis inngang.

Fredag 6.desember kl. 19.00

«Jul med Bryn skoles musikkorps»

Bryn skoles musikkorps fyller 60 år i år, og feiret seg selv med jubileumskonsert i Bærum Kulturhus på stiftelsesdatoen 26. oktober. Dirigenter ved årets julekonsert er Astri Kristine Løften og Tore Høiland Aarrestad. Vi kan glede oss til å høre både aspiranter, juniorer og hovedkorpset. Korpset byr på gratis inngang og garanterer julestemning! Dørene åpner kl. 18.45.

Lørdag 7.desember kl.17.00

Julekonsert med Hammerbakken Blæseensemble

Korpset ble stiftet i 1982 og dirigent siden 1996 er Tor Erik Langset

På denne konserten vil det bli spilt kjente og kanskje også noen litt mindre kjente juletoner.

Billettpris: kr. 100,- /Barn under 12 år gratis.

Se gjerne korpsets Facebook-side "Hammerbakken Blæseensemble".

Søndag 8.desember kl.19.00

Damekoret Valborgs med dirigent Christine Wille Jordheim inviterer til julekonserten «Deilig er den himmel blå». Gjester er korpset Olsenbanden og dirigent Johnny Tveit.

Billetter ved inngangen kr 200/100 (barn).

Overskudd fra konserten går til «Amani» - Eineåsen skoles bistandsprosjekt i Afrika.

Mandag 9.desember kl. 19.30

Julekonsert med sangerinne Bente Thorvaldsen Warncke-Wang, Sebastian Haugen (kontrabass), Håvard Svendsrud (trekkspill) og Carl Erik Warncke-Wang (gitar).
For femte år på rad inviterer sangerinne Bente Thorvaldsen Warncke-Wang til en stemningsfull og vakker julekonsert uten bruk av mikrofoner.

Billettpris: kr 250,- ved inngangen fra kl. 19 (vipps og kontant). Barn under 15 år: gratis.

Fredag 13.desember kl.20.00

Julekonsert med Norske kammersangere

Koret ønsker igjen å gi publikum i Bryn den gode julestemningen, og fyller konserten med kjente og noen mindre kjente julesanger. I tillegg blir det barokkmusikk av J S Bach m.fl. Dirigent er Julia Selina Blank og Ingeborg Christophersen medvirker på orgel.

Billettpris ved inngangen kr 250-, barn under 12 år gratis.

Lørdag 14.desember kl. 14.30

Julekonsert med Skui og Emma Hjorth skolekorps og Skui Brassband.

Dirigenter ved konserten er Ingunn Hammerseth (aspirant- og juniorkorpset), Sebastian Martinussen (hovedkorpset) og Hans Andreas Kjølberg (Skui Brassband).

På repertoaret står tradisjonell julemusikk fra inn- og utland og det er gratis inngang.

Søndag 15.desember kl.18.00  ”De ni lesninger”

Bryns store tradisjonelle førjulsgudstjeneste med kor og musikere. I over 40 år har denne musikalske tradisjonen funnet sted i Bryn kirke en av søndagene i desember. Det er gratis adgang og mulighet til å gi en gave til Frelsesarmeen i Sandvika ved utgangen.

Tirsdag 17.desember kl.19.30 (OBS: Konserten er på Bryn menighetshus)

KorsiMa (tidligere Mammakoret) holder sin tradisjonelle julekonsert med variert julerepertoar og allsang.

Dirigenter er Hanne Birgitte Sødal Tveito og Åse Hermundstad Sanner.

Det blir enkel bevertning

Gratis inngang, men mulighet til å gi et bidrag (Vipps eller kontanter)

Onsdag 18.desember kl.19.30 «Jul med Bryn vokalensemble»

Bryn vokalensemble inviterer til sin tradisjonelle julekonsert.

Lena Rist-Larsen (fiolin og trekkspill) og sangeren Julie M. Kleive medvirker.

Dirigent er Nina T. Karlsen

Billetter ved inngangen kr 150,- (vipps og kontant)

Fredag 20.desember kl. 19.00 «Julefred»

Sangeren Marian Aas Hansen besøker Bryn kirke for første gang og inviterer til en varm og intim julekonsert. Dagfinn Klausen på tangenter og artisten Zelimir Kulisic medvirker også. Dørene åpner kl. 18.30 og konserten varer ca. 90 minutter. Billetter kan kjøpes på ticketmaster.no.

Ledsager gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)