Barn fra 0-1 år: Babysang


Vi ønsker hjertelig velkommen til babysang, mandager, kl. 11.00!  Vi møtes i menighetshuset. Ta gjerne med et pledd til barnet ditt og matpakke. Vi synger sammen en halvtime og så har vi en hyggelig lunsj. Vi serverer kaffe, te og frukt. Det er ingen påmelding og aktiviteten er gratis. Årets første babysang er mandag, 16.januar, kl.11! :-). Vi følger skolens ferier, så det er ikke babysang 20.februar, 3.og 10.april. Vårens siste babysang er 22.mai.

Babysang på Bryn menighetshus, mandager kl.11.00. 

Kl.11.00 Sangstund

Kl.11.40 Vi spiser lunsj sammen. 

Tilbudet er gratis og det er ingen påmelding.

Musikk er viktig for barnets emosjonelle, motoriske og sosiale utvikling. Fra babyen er i mammas mage er den med i rytmer, lyder og bevegelser gjennom dagen. Når babyen blir født kjenner den igjen mammas og pappas stemme og din stemme er den vakreste for barnet ditt.

På babysang skal vi synge sanger og leke med regler – noen fra da vi selv var små og noen fra nyere tid. Babysang gir barn og foreldre/foresatte et rom hvor de kan være sammen og bli bedre kjent med hverandre og med andre barn og småbarnsforeldre. Besteforeldre er også velkomne til å ta babyer med på babysang.

Sang og lek, kos og nærhet er stikkord for babysangen og det passer godt for babyer det første leveåret.

Velkommen til sangstund og en hyggelig lunsj hver mandag!

 

For mer informasjon, kontakt menighetspedagog Christel Irene Meile

Tlf. 982 67 814 / 415 28 097

E-post: cm445@kirken.no

 

Tilbake