Velkommen til Babysang på Rykkinn Seniorsenter, torsdag 14.mars!

Denne uken flytter vi Babysangen til Rykkinn Seniorsenter- til glede for liten og stor! Velkommen til Babysang, torsdag, kl. 12.15! Ta gjerne med pledd til babyen. Vi synger sammen en liten halvtime og så har vi en hyggelig felles lunsj. Det blir servert kaffe!

Babysang på Bryn menighetshus, torsdager kl.12.00.

Kl.12.00:                         Sangstund

Kl.12.30-13.00 (13.30):   Vi spiser lunsj sammen. Ta med egen matpakke. Vi serverer te/kaffe og frukt.

Tilbudet er gratis og det er ingen påmelding.

Musikk er viktig for barnets emosjonelle, motoriske og sosiale utvikling. Fra babyen er i mammas mage er den med i rytmer, lyder og bevegelser gjennom dagen. Når babyen blir født kjenner den igjen forelderens/foreldrenes stemme(r) og denne/disse stemmen(e) er den/de vakreste for barnet ditt.

På babysang synger vi sanger og leker med regler. Babysang gir barn og foreldre/foresatte et rom hvor de kan være sammen og bli bedre kjent med hverandre og med andre barn og småbarnsforeldre. Besteforeldre er også velkomne til å ta babyer med på babysang.

Sang og lek, kos og nærhet er stikkord for babysangen og det passer godt for babyer det første leveåret.

Velkommen til sangstund og en hyggelig lunsj hver torsdag!

For mer informasjon, kontakt menighetspedagog Christel Irene Jensen

Tlf. 982 67 814 / 415 28 097