22. JULI 2021


Kirken er åpen for lystenning og bønn fra kl. 17:00 til 21:00 i forbindelse med markering av at det er 10 år siden terrorhendelsene i Oslo og på Utøya.

Våre tanker går til alle ofrene, familiene deres og vennene til de som ble rammet. Landet er fremdeles sterkt merket av at noe slikt kunne skje. De mange liv som gikk tapt den dagen for 10 år siden skal vi aldri glemme!

Det er 10 år siden de grusomme hendelsene som rystet landet vårt og lokalmiljøet vårt. Vi må gjøre alt for at det ikke gjentar seg, at det ikke får bygge seg opp radikaliserte miljøer i landet vårt som gir grobunn for nye terrorhandlinger. I etterkant av det som skjedde har bevisstheten rundt radikalisering og sammenblanding mellom religion og høyreekstreme holdninger blitt radikalt hevet. Det er viktig for oss som kirke og representanter for kristen tro å ta avstand fra at noen bruker kristendommen som en plattform for å uttrykke rasehat, innvandrerfiendtlighet og ty til voldelige handlnger. Det er ingen dekning for ekstremisme i den kristne tro. 

Bryn kirke står åpen for lystenning, bønn, kontemplasjon. Alle ønskes velkommen inn!

 

Tilbake