Bryllup i Bryn kirke

Ønsker dere å gifte dere i Bryn kirke? Her finner dere informasjon om bryllup i Bryn.

Det er mange som har opplevd Bryn kirke i de store merkedagene i livet! Da kirken ble bygget i 1861 var den hovedkirken i vestre Bærum. Den er i dag vakkert utsmykket av Emmanuel Vigeland. Og hvis man er ekstra oppmerksom er det mange små ting å oppdage i glassmaleriene og skulpturene i interiøret.

Alle par er velkommen til å ha bryllup i Bryn! Man kan være unge eller godt voksne, kvinne og mann, eller to av samme kjønn. Bryllupet kan være lite og stort, og enkelt eller påkostet. Når dere kommer til kirken for å gifte dere, vil prest og organist også hjelpe dere til å forme vielsen som et godt møte mellom tradisjon og ny tid, mellom gamle felles uttrykksformer og deres egen personlige smak og stil. Dere får en personlig samtale med presten når vielsen nærmer seg. Musikkønsker drøfter dere med organisten.

Men aller først: Bestem dag og bestill kirke!