SuperFredag

Velkommen til kickstart på høstferien! smileysmileysmiley Kom og se filmen "Innsiden ut" med oss på superfredag, 25.september, kl.18.00-20.00 i menighetssalen i Bryn! Alle som går på barneskolen er hjertelig velkomne! Det blir mat til alle og vi er nøye med smittevernreglene! Påmelding på SMS til 98267814.

SuperFredag er en klubb for alle skolebarn. I disse koronatider blir det litt andre aktiviteter enn bordtennis, innebandy og hobbybord som man vanligvis kan være med på. Vi starter fredag med filmkveld! Mat blir servert, kyllingpøser og en dessert. Vi pleier også å ha en kort andakt. Hvis noen som ikke går på skolen vil være med, kan de ta med seg en voksen. På Superfredag møter du frivillige voksne og ungdommer. Klubben møtes på Bryn menighetshus kl 18.00 til ca 20.00 ca. en gang i måneden.

Ta med 20,- pr person til dekking av litt av maten. Det er fint om du i forkant melder deg på ved å sende en sms til 98267814, og du kan komme alene eller ta med noen du kjenner. Hvis du lurer på noe, kan du ta kontakt med Christel Irene Meile, 98 26 78 14, cm445@kirken.no.

Velkommen!