SuperFredag

Èn fredag i måneden er det vanligvis Superfredag, men nå er de dessverre avlyst pga koronasituasjonen. Vi håper det ikke blir så lenge til vi sees igjen. Karnevalet blir dessverre også avlyst. Følg med på Barn i Bryn på Facebook. Der legger vi ut informasjon om når og hvilke arrangement det etter hvert åpnes for.

SuperFredag er en klubb for alle skolebarn. Vanligvis har vi aktiviteter som bordtennis, innebandy og hobbybord. Andre fredager har vi filmkveld! Mat blir servert, kyllingpøser og en dessert. Vi pleier også å ha en kort andakt. Hvis noen som ikke går på skolen vil være med, kan de ta med seg en voksen. På Superfredag møter du frivillige voksne og ungdommer. Klubben møtes på Bryn menighetshus kl 18.00 til ca 20.00 ca. en gang i måneden.

Ta med 20,- pr person til dekking av litt av maten. Du kan gjerne komme alene eller ta med noen du kjenner. Hvis du lurer på noe, kan du ta kontakt med Christel Irene Meile, 98 26 78 14, cm445@kirken.no.

Velkommen!