Tweensklubb

Velkommen til Tweensklubb på Bryn menighetshus!

Klubben er hovedsaklig for deg som går i 5.-8.klasse. Det blir aktiviteter, noe å spise, leker, en kort andakt og masse gøy!

Vanligvis har vi aktiviteter som bordtennis, innebandy og hobbybord. Andre fredager har vi filmkveld! Mat blir servert, og en dessert. Vi pleier også å ha en kort andakt. Du møter frivillige voksne og ungdommer. Klubben møtes på Bryn menighetshus kl 17.00 til 19.00, ca. en gang i måneden.

Høstens datoer for Tweensklubb: 26.august, 23.september, 21.oktober (hallovenn), 18.november (filmkveld) og 16.desember (juleavslutning) felles med Festlig Fredag.

Du kan gjerne komme alene eller ta med noen du kjenner. Hvis du lurer på noe, kan du ta kontakt med Mathilde Dolsvåg Giske, 982 67 818, md528@kirken.no. Si også gjerne ifra om du kommer og om du har noen allergier.

Velkommen!