Myldredag

Velkommen til hjemmelaget middag, dessert og kaffe på menighetshuset! Her er alle som har lyst til å spise middag sammen med andre er hjertelig velkommen.Trivelig stemning, glade barn og god, hjemmelaget mat blir satt stor pris på.

Annenhver mandag (oddetallsuker) serveres deilig middag og dessert m/kaffe i menighetssalen i Bryn menighetshus. Myldremiddagen serveres fra klokken 17.00. Menyen settes sammen av og lages av kreative frivillige kokker. Myldredag er for alle, og på myldredag pleier det å komme barn i flere aldere, voksne og eldre, og man kan komme alene eller sammen med noen. På myldredag kommer det både folk har vært og ikke har vært der før.  Myldredag skjer i andre etasje på Menighetshuset (Kirkegårdsveien 7, Rykkinn). Det blir satt fram lekekasse til de minste, og det finnes barnestoler. Før desserten settes fram, er det en liten andakt der en av menighetens medarbeidere har noen ord for kvelden.

Klokken 17.45 kan de som vil være med på knøttesang bakerst i rommet. Knøttesang er en sangsamling som er spesielt beregnet på de mellom 2 og 6 år, men alle er velkommen til å være med. Knøttesang er en åpen samling, som man kan komme på uavhengig av om man har spist middag. Og de som ønsker å bare puste ut i godt selskap med en ekstra kaffekopp kan gjøre det, og det er selvfølgelig også lov å dra hjem før Knøttesang starter.

Hva koster det?
En voksenporsjon koster i utgangspunktet kroner 50. Vurder selv hvor mye du vil betale for barn. Det er kortterminal og mulighet for vipps.

Må man melde seg på?
Du trenger ikke å melde deg på, men om du vet at du skal komme, så kan du sende en mail til myldredag@gmail.com innen søndag kveld. (NB! Ny e-postadresse!)

Høstens datoer er: 1.okt, 4. nov, 18.nov og 2. des

Bidra?
For å gjennomføre Myldredagsmiddagen er vi avhengig av noe frivillig hjelp.
Dersom du kunne tenke å være med en gang å gjøre i stand på forhånd, eller å ta i et tak med oppvasken er det storveis. Vi lover god stemning på kjøkkenet!

Menigheten ønsker gjerne å utvikle myldredag videre - så si fra om du har en ide! Kanskje kunne man ha strikkeklubb, taizesamling, bibelgruppe, tegnekurs etter middagen?

HJERTELIG VELKOMMEN!