Konfirmant i 2025?


Som konfirmant i kirken i Bærum blir du kjent med nye folk, du får oppleve en sammensveisende leir og markere konfirmasjonsdagen din høytidelig i kirken. Meld deg på her!

 

 

 

 

Du vil møte engasjerte ungdomsledere som er med og lager opplegget du deltar på. De har nylig vært konfirmanter selv, og vet hva som skal til for at du skal ha det gøy og trives i konfirmanttiden. Som konfirmant i kirken vil du få muligheten til å undre over livet, deg selv og den kristne tro. Etter konfirmasjonen finnes mange muligheter til å vokse og få utfordringer som passer deg i kirkens ungdomsarbeid!

 

Konfirmasjon er for alle: 

Alle er velkommen til konfirmasjonstid i kirken – både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig.
Alle mennesker er forskjellige og trenger ulike tilpasninger. Mange har store eller små ting i livet som gjør at de gruer seg til å være konfirmant - vi vil i så fall veldig gjerne komme deg i møte, ta kontakt og/eller skriv så mye som mulig informasjon i påmeldingen.

Konfirmasjonssamlingene består av 9 ettermiddager/kvelder (annenhver uke), og 2 helger + noen samlinger på varierende/valgfritt tidspunkt (konfirmantene skal blant annet ha en samtale med kateket/kapellan i løpet av året). I tillegg drar vi på leir til Hemsedal høyfjellssenter i slutten av sommerferien. Her har vi undervisning, og mye moro! Tidspunkt for leir kommer senere. 
Er du usikker på om leir er noe for deg, ta kontakt med kateket Mathilde. 

Tilrettelagt konfirmasjon
Uansett funksjonsevne skal du få en god konfirmanttid. Menighetene i Bærum tilbyr sammen, og i samarbeid med Haug skole, en spesielt tilrettelagt konfirmasjonsgruppe som møtes på ettermiddager i vårhalvåret. Velg alternativet "tilrettelagt opplegg" ved påmelding, og ta gjerne kontakt med kateket Mathilde. 

Den norske kirke har også andre særlig målrettede tilbud, også til konfirmanter som følger opplegget ellers i sin lokale menighet. F.eks har døvemenighetene eget tilbud med undervisning på tegnspråk i tegnspråkmiljø for deg som er døv/hørselshemmet. Se mer på dovekirken.no. Ønsker du å delta på samisk konfirmantleir kan du også det, uansett hvor du deltar i konfirmantopplegg. Se mer på kirken.no/samisk.
 

Økonomi
Leirkonfirmant koster totalt kr. 3.600, inkludert alle samlinger.
Tilrettelagt konfirmasjon koster kr. 1.400.

MEN! Økonomi skal ikke være en grunn til å velge bort konfirmasjon eller leir. Menigheten har gode støtteordninger - ta kontakt!

 

Konfirmasjonsdagen
Konfirmasjonsdagene i Bryn 2025 er 6. og 7. september. Du kan ønske konfirmasjonstidspunkt ved påmelding. Vi prøver å legge til rette for at man får ønsket dato og klokkeslett, men kan ikke garantere det. 

 

 

Trykk her for å lese konfirmantheftet for 2025.

For å komme til påmeldingen, klikk her!


Vi har også et informasjonsmøte i Bryn kirke torsdag 10. oktober kl. 18.00. Det er både for konfirmant og foresatt(e), og også for deg som ikke har bestemt deg for om konfirmasjon er noe for deg eller ikke. 

 

OBS! Vi har kun lov til å sende ut informasjon i posten til de som allerede er døpt og registrert som medlemmer i kirken. Men du er hjertelig velkommen til konfirmasjon i kirken, selv om du ikke er døpt fra før!

Tilbake