Konfirmant i 2024?


Som konfirmant i kirken i Bærum blir du kjent med nye folk, du får oppleve en sammensveisende leir og markere konfirmasjonsdagen din høytidelig i kirken. Meld deg på her!

 

 

 

 

Du vil møte engasjerte ungdomsledere som er med og lager opplegget du deltar på. De har nylig vært konfirmanter selv, og vet hva som skal til for at du skal ha det gøy og trives i konfirmanttiden. Som konfirmant i kirken vil du få muligheten til å undre over livet, deg selv og den kristne tro. Etter konfirmasjonen finnes mange muligheter til å vokse og få utfordringer som passer deg i kirkens ungdomsarbeid!


Hos oss kan du velge mellom noen ulike former for konfirmasjon: 

Leirkonfirmant 
Samlingsbasert konfirmantundervisning (ca. 9 ettermiddager/kvelder (annenhver uke), og 2 helger + noen samlinger på varierende/valgfritt tidspunkt, konfirmantene skal blant annet ha en samtale med kateket i begynnelsen av året). I tillegg drar vi på leir til Solbukta leirsted i slutten av sommerferien. Her har vi undervisning, og mye moro! Tidspunkt for leir kommer senere.

Mikskonfirmant
Dette opplegget passer for den som av ulike grunner ikke har mulighet til å bli med på sommerleir. Du blir en del av en gruppe med konfirmanter fra flere menigheter i Bærum som møtes en gang per måned. I tillegg drar dere på en helgetur i nærområdet.

Tilrettelagt konfirmasjon
Uansett funksjonsevne skal du få en god konfirmanttid. Menighetene i Bærum tilbyr sammen, og i samarbeid med Haug skole, en spesielt tilrettelagt konfirmasjonsgruppe som møtes på ettermiddager i vårhalvåret. Velg alternativet "tilrettelagt opplegg" ved påmelding, og ta gjerne kontakt med kateket Mathilde.

Den norske kirke har også andre særlig målrettede tilbud, også til konfirmanter som følger opplegget ellers i sin lokale menighet. F.eks har døvemenighetene eget tilbud med undervisning på tegnspråk i tegnspråkmiljø for deg som er døv/hørselshemmet. Se mer på dovekirken.no. Ønsker du å delta på samisk konfirmantleir kan du også det, uansett hvor du deltar i konfirmantopplegg. Se mer på kirken.no/samisk.
 

Økonomi
Leirkonfirmant koster totalt kr. 3.500, inkludert alle samlinger.
Mikskonfirmant koster kr. 1.400.

MEN! Økonomi skal ikke være en grunn til å velge bort konfirmasjon eller leir. Menigheten har gode støtteordninger - ta kontakt!

 

Konfirmasjonsdagen
Konfirmasjonsdagene i Bryn 2024 er 7. og 14. september. Du kan velge konfirmasjonstidspunkt ved påmelding. Når en gudstjeneste er full, stenges den for påmelding og du må velge en av de andre. Vi prøver dog å legge til rette for at man får ønsket dato. 

Trykk her for å lese konfirmantheftet for 2024.

For å komme til påmeldingen, klikk her!

 

OBS! Vi har kun lov til å sende ut informasjon i posten til de som allerede er døpt og registrert som medlemmer i kirken. Men du er hjertelig velkommen til konfirmasjon i kirken, selv om du ikke er døpt fra før!

Tilbake