Konfirmant i 2023?

Som konfirmant i kirken i Bærum blir du kjent med nye folk, du får oppleve en sammensveisende leir og markere konfirmasjonsdagen din høytidelig i kirken.

Du vil møte engasjerte ungdomsledere som er med og lager opplegget du deltar på. De har nylig vært konfirmanter selv, og vet hva som skal til for at du skal ha det gøy og trives i konfirmanttiden.

Hos oss kan du velge mellom noen ulike former for konfirmasjon:

Leirkonfirmant
Samlingsbasert konfirmantundervisning (ca. 4 helger og noen ukedager) pluss at vi drar på leir til Solbukta leirsted i slutten av sommerferien. Her har vi undervisning, og mye moro! Tidspunkt for leir kommer senere.

Mikskonfirmant
Dette opplegget passer for den som av ulike grunner ikke har mulighet til å bli med på sommerleir. Du blir en del av en gruppe med konfirmanter fra flere menigheter i Bærum som møtes en gang per måned. I tillegg drar dere på en helgetur i nærområdet.

Tilrettelagt konfirmasjon
Uansett funksjonsevne har du rett til en god konfirmanttid. Bærumsmenighetene tilbyr en tilrettelagt konfirmasjonsgruppe som møtes på ettermiddager i vårhalvåret.

Som konfirmant i kirken vil du få muligheten til å undre over livet, deg selv og den kristne tro. Etter konfirmasjonen finnes mange muligheter til å vokse og få utfordringer som passer deg i kirkens ungdomsarbeid!

Konfirmasjonsdagene i Bryn 2023 er 2. og 9. september, og vi prøver å legge til rette for at man får ønsket dato.

Trykk her for å lese konfirmantheftet for 2023