Kirken i koronatider


Informasjon om kirkens tilbud akkurat nå. Ink. samtaler, dåp, vielser og åpen kirke

 

I Bryn kirke forholder vi oss til kirkens smittevernsveileder og lokale forskrifter her i Bærum. Dette innebærer følgende:

 

Barn og unge

Kirkene i Bærum åpner opp for visse aktiviteter for barn og ungdommer, med varsomhet og godt smittevern. Hittil har vi ikke hatt mulighet til å starte opp våre aktiviteter for barn, og ungdomsklubben ønsker selv å vente litt til.  Vi går derimot mot en tid hvor mer åpnes opp, og vi står klare. Les mer her

 

Dåp

Vi holder fremdeles åpent for dåp! Les om dagens rettninglinjer for dåp i Bærum her.

 

Åpen kirke

Torsdager 19-21, søndager 11-13

Bryn menighet har hatt Åpen kirke hver torsdag i flere år. Akkurat nå har gudstjenestetiden også blitt omgjort til et åpent kirkerom. Åpen kirke er et tilbud der du kan besøke et vakkert kirkerom og bruke tiden til bønn eller stillhet og tenne et lys. Det vil også være kirkelig ansatte eller frivillige medarbeidere på plass. Det vil være mulig å avtale en personlig samtale med presten på søndagene. Det går også an for den enkelte å få nattverden hvis man spør om det. Dette gjelder også bare på søndagene.


Vi ønsker alle velkommen til kirkerommet! Det står der med sin varme, sitt språk, som et hellig sted midt i haugen.

 

Samtaler

Alle personer i alle aldersgrupper er hjertelig velkomne til samtaler hos oss! Vi møter mennesker i ulike livsfaser og med ulike erfaringer.

Akkurat nå tilbyr vi fysiske samtaler til de som trenger det mest. De aller fleste samtalene tas derimot ute i frisk luft eller på telefon. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du ønsker å prate litt. Du trenger ikke å ha et stort og tydelig problem for å snakke med oss. Vi kan snakke om det hverdagslige og det spesielle. Det gode og det vonde. Akkurat nå kan du avtale en samtale med sokneprest Stein Bjarne eller diakon Ragnhild. 

Kontaktinformasjon samtale:

Stein Bjarne Westnes 41353635, sw359@kirken.no

Ragnhild Narvestad Hungnes 40442196, rh988@kirken.no

 

Gudstjenester

Istedet for gudstjenester utvider vi praksisen med å holde kirken åpen. I tillegg til slik vi alltid har åpent på torsdager mellom 19:00 og 21:00, blir det blir åpen kirke i Bryn fra kl. 11:00 til 13:00 inntil det åpnes for gudstjenester. Vi vil etterhvert åpne for utegudstjenester med blant annet bålpanne. Se punktet for Åpen kirke.

 

Tilbud for voksne

Vi må dessverre fortsatt avlyse våre aktiviteter for voksne. Se punktet om Åpen kirke og Samtale for alternative tilbud. 

Vielse

Det er åpent for små, intime sermonier. Les mer om dagens rettningslinjer her.

 

Kirken på nett

Vi vil fortsette å legge ut informasjon, andakter, hilsener og forskjellig stoff her på våre nettsider og på Facebook. Vi har nå også laget en instagramprofil. Vi forsøker også å skrive spennende artikler her på nettsiden. 

 

Lurer du på noe? Ta kontakt!

 

PS. Hvis du syntes denne tiden er ekstra vanskelig, håper vi at du tar kontakt. 


Er du pårørende til noen på sykehjem nå?
 

Tilbake