Oppmuntringskalender

Mai 2021: Plukk opp en gjenstand fra naturen - som ikke skal være der (eks. et munnbind)

Om oppmuntringskalenderen:

Vi ønsker at vårt samfunn skal være preget av omsorg og omtanke. Det gir oss alle en utfordring.

Bryn menighet lanserer nå en oppmuntringskalender som gir deg en konkret utfordring hver måned. Den inneholder et forslag/en idé til noe du kan gjøre som kan være en oppmuntring for et annet menneske.

Kanskje krever det litt ekstra av deg, men dette er ikke tidkrevende eller dyrt, og litt omtanke kan være en stor oppmuntring for et annet menneske.

Kanskje er du en som får en slik oppmuntring? Her er det ikke noen som gir og andre som får, dette går alle veier.

Hvis du som leser nå følger oppfordringen, blir det MYE omsorg og varme på Rykkinn, Kolsås og Skui i månedene framover.

Følg med på oppmuntringskalenderen vår gjennom nettsiden vår og facebook

Fremtidige utfordringer:

Tidligere utfordringer:

Mars 2021: Gjør noe snilt mot deg selv!

April 2021:  Ring til noen du vet setter pris på en prat.

Mars 2021: Gjør noe snilt mot deg selv!

Februar 2021: Smil til en person som du ikke kjenner så godt.

Januar 2021: Send en oppmuntring til en person det er lenge siden du har møtt.

Desember 2020: Avtal å drikke en kopp med noe godt i med en bekjent-på telefon eller på ordentlig. Selv om man ikke er fysisk tilstede, kan det være fint å gjøre noe sammen.