Oppmuntringskalender

April 2022: Gjør noe lokalt! Dra på en kortreist tur. Inviter gjerne med en venn.

Om oppmuntringskalenderen:

Vi ønsker at vårt samfunn skal være preget av omsorg og omtanke. Det gir oss alle en utfordring.

Bryn menighet lanserer nå en oppmuntringskalender som gir deg en konkret utfordring hver måned. Den inneholder et forslag/en idé til noe du kan gjøre som kan være en oppmuntring for et annet menneske.

Kanskje krever det litt ekstra av deg, men dette er ikke tidkrevende eller dyrt, og litt omtanke kan være en stor oppmuntring for et annet menneske.

Kanskje er du en som får en slik oppmuntring? Her er det ikke noen som gir og andre som får, dette går alle veier.

Hvis du som leser nå følger oppfordringen, blir det MYE omsorg og varme på Rykkinn, Kolsås og Skui i månedene framover.

Følg med på oppmuntringskalenderen vår gjennom nettsiden vår og facebook.

Tidligere utfordringer:

Mars 2022: Gjør en liten ting som kan gjøre en forskjell for andre. Se deg rundt - hva kan jeg gjøre?

Februar 2022: Gi bort noe du har ekstra. Noen av oss har for mange ting hjemme - og det kan gagne både oss og andre hvis vi gir det bort til noen som trenger det. Det kan også være en liten pengesum til veldedighet

Januar 2022: Se om det er et frivillig verv som passer deg. Frivillig.no har en god oversikt. Frivillighet gir tilhørighet og opplevelse av å være viktig

Desember 2021: Ønsk en fremmed god jul. Ekstra utfordring: inviter en bekjent med på en hyggelig adventsaktivitet (kakebaking, julefilm, kakao, julekonsert i kirken, julegaveverksted).

November 2021: Avtal å drikke en kopp med noe godt i med en bekjent-på telefon eller på ordentlig. Selv om man ikke er fysisk tilstede, kan det være fint å gjøre noe sammen.

Oktober 2021: Gå på tur i skogen og hils på de du møter. Høstens farger er til å nytes. Nattehimmelen er også spesielt fin nå som kveldene blir mørkere.

August og september 2021: Gi en liten godbit til en du ønsker å glede (kollega, nabo, venn, en tigger ...)

Juli 2021: Send et postkort

Juni 2021: Inviter en bekjent med på en aktivitet

Mai 2021: Plukk opp en gjenstand fra naturen - som ikke skal være der (eks. et munnbind)

April 2021:  Ring til noen du vet setter pris på en prat.

Mars 2021: Gjør noe snilt mot deg selv!

Februar 2021: Smil til en person som du ikke kjenner så godt.

Januar 2021: Send en oppmuntring til en person det er lenge siden du har møtt.

Desember 2020: Avtal å drikke en kopp med noe godt i med en bekjent-på telefon eller på ordentlig. Selv om man ikke er fysisk tilstede, kan det være fint å gjøre noe sammen.