Formiddagstreffet - Lunsjtreff med foredrag og utlodning


Tirsdag 31. mai kl. 11. Loddtrekning, quiz og lunsj. Sommertur 14 juni

Bilde tatt av Bjørnar Evenshaug

Formiddagstreff i Bryn menighet:

Formiddagstreff har en lang tradisjon i Bryn menighet, og vi samles regelmessig til foredrag, en liten aktivitet og litt mat. For alle som har muligheten til å samles midt på dagen. Bli med! ✨  Treffene starter kl 11, én tirsdag i måneden. Vi har også loddsalg, så ta med en liten premie til det 

Vårens datoer: 

  • 15. februar: «Det går ikke alltid som du tror» av Per Arne Watle og Stein Bjarne Westnes. Med musiker Oddvar Myklebust.
  • 8. mars: vi markerer kvinnedagen. "Birgitta - kvinnen som irettesatte konger og paver" med May-Britt Bjering. 
  • 5. april Påskelunsj med påmelding. Les mer overfor.
  • 3. mai "Klima, kirke og mormor"  Foredrag ved Elisabet B Breen, teolog, mormor og medlem i BesteforeldrenesKlimaAksjon
  • 31. mai
  • 14. juni sommertur med Tanum**

**Sommertur til Håpets katedral 14. juni

14. juni drar Tanum og Bryn menigheter til Fredrikstad for åbesøke Håpets katedral. Vi får en guidet tur og det blirmulighet for å kjøpe vaffel etter besøket.

Turen koster 300kr. Busstur, lunsj og guiding er inkludert. Oppmøte 9.00 utenfor menighetshusene.

Påmelding til diakonene via tlf. eller mail. Inkluder navn, om du ønsker å møte opp utenfor Tanum eller Bryn menighetshus og spesielle behov (rullestol, allergier iforbindelse med lunsj, el.)

Marte Sie Skogstad, diakon i Tanum 98267830
ms935@kirken.no
Ragnhild N Hungnes, diakon i Bryn 40442196rh988@kirken.no

 

Vil du bli med i frivilligteamet?

NB! Vi trenger frivillige til dette arrangementet. Det er rom for de som liker å planlegge (hvem skal vi invitere til å ha innlegg osv.), de som liker å lage quiz eller andre aktiviteter - og for de som liker å ta et tak med rydding av bord o.l. Vi trenger deg! :) 

Tilbake