Ledig stilling som ungdomsarbeider

Er du vår nye ungdomsarbeider? Søk nå på 20% stilling med anvar for ungdomsklubb annenhver fredag.

Ungdomsarbeidet i Bryn er i dag sentrert rundt klubben Festlig fredag. Som ny ungdomsarbeider vil du ha ansvar for dette sammen med nåværende ungdomsarbeider (10% stilling). Ungdomsarbeiderne deler fredagene seg imellom, så stillingen innebærer å være med på klubben foreløpig annenhver fredag. Den siste tiden har vi opplevd en positiv utvikling i barne- og ungdomsarbeidet.

Menigheten er seg bevisst at den er en del av et flerkulturelt fellesskap på Rykkinn, og ønsker å legge arbeidet til rette i forhold til dette. Bryn kirke ligger sentralt plassert på Rykkinn og har god offentlig kommunikasjon til Sandvika og Oslo.

Søk på stillingen