Livstegn!

Litt informasjon og oppdatering 7/1 2021

Først en liten koronaoppdatering. Det er ikke lagt nye restriksjoner på det kirkelige arbeidet. Vi har fortsatt lov til å ha utegudstjenester med inntil 200 deltagere. Men må registrere deltagere og sørge for at folk kan stå med to meter avstand hvis det synges. Vi kan ha åpen kirke, dåp, bryllup og minnesamver med 10 deltagere i tillegg til stab. Vi får også arrangere gravferd i kirken med inntil 50 deltagere.

I dag søndag 07/03, blir det utegudstjeneste med bålpanne på parkeringen utenfor kirken kl. 11:00.

Folk fra Koreander blir med som forsangere. Vi bruker høyttaleranlegg så alle kan høre godt. Man kan med andre ord stå med god avstand til hverandre og slipper å ta noen sjanser. Vi setter frem klappstolene slik at de som trenger å sette seg kan gjøre det. Dette blir en sikker og hyggelig anledning til å se hverandre og være sammen om en gudstjeneste.

Etterpå er det åpen kirke frem til kl. 13:00.

Åpen kirke er betjent av kirketjener, kirkevert, kantor og prest.

28/2 blir det ikke noe i Bryn, vi henviser da til Lommedalen kirke.

Under åpen kirke er det mulig å be om en personlig samtale. Det går også an for den enkelte å gjøre avtale om å få nattverden hvis man spør om det. Tlf:  41353635

Det  er også åpen kirke hver torsdag mellom 19.00 og 21.00!

Vi følger smittevernreglene, det brukes munnbind når man beveger seg rundt i rommet. Hvis man setter seg ned i benken og har avstand til andre kan man være uten munnbind.

På nettsidene våre og på facebook legger vi ut oppdateringer, helgetanker og informasjon om alt som foregår i kirken. www.bryn-menighet.no og facebook: Bryn kirke.

Ukens offer:

Gi en gave via Vipps nr. 51655. Offeret går til institutt for sjelesorg på Modum bad. De tar imot folk som trenger hjelp med psykisk og mental helse i en kristen regi. De er også med å styrker det faglige miljøet innen sjelesorg i kirken vår. Det er en fin ting å kunne støtte dem med en gave.

La oss være med å dele av alt vi har fått, slik at Guds rike kan få gode vekstforhold.

Ukens bibelord for 3. søndag i fastetiden

er fra Mark. 9, 17-29

7 En i mengden svarte: «Mester, jeg er kommet til deg med sønnen min fordi han har en ånd som gjør ham stum. 18 Når den griper fatt i ham, kaster den ham over ende, og han fråder og skjærer tenner og blir helt stiv. Jeg ba disiplene dine drive ånden ut, men de maktet det ikke.» 19 Da sa han til dem: «Du vantro slekt! Hvor lenge skal jeg være hos dere? Hvor lenge skal jeg holde ut med dere? Kom hit med gutten!» 20 De kom med ham, og straks ånden fikk se Jesus, rev og slet den i gutten så han falt over ende og vred seg og frådet. 21 Jesus spurte faren: «Hvor lenge har han hatt det slik?» «Fra han var liten gutt», svarte han. 22 «Mange ganger har ånden kastet ham både i ild og i vann for å ta livet av ham. Men om det er mulig for deg å gjøre noe, så ha medfølelse med oss og hjelp oss!» 23 «Om det er mulig for meg?» svarte Jesus. «Alt er mulig for den som tror.» 24 Straks ropte guttens far: «Jeg tror, hjelp meg i min vantro!» 25 Da Jesus så folk stimle sammen, truet han den urene ånden og sa: «Du stumme og døve ånd, jeg befaler deg: Far ut av ham, og far aldri mer inn i ham!» 26 Da skrek den høyt, slet voldsomt i gutten og fór ut. Gutten lå livløs, og alle sa at han var død. 27 Men Jesus tok ham i hånden og hjalp ham opp, og han reiste seg.
    28 Da Jesus var kommet i hus og disiplene var alene med ham, spurte de: «Hvorfor var det ikke mulig for oss å drive den ut?» 29 Han svarte: «Dette slaget er det bare mulig å drive ut ved bønn *og faste•.»

Tekstene for søndagene fremover finner du ved å klikke på denne lenken: https://bibel.no/nettbibelen/kirkearets-tekster

Bønnetemaer:

• Våre nye konfirmanter
  • for alle våre ungdommer.
  • for skolene og institusjonene i vårt område.
  • Gud gi oss styrke og kraft til å komme gjennom denne vanskelige    tiden. Bevar oss i troen, håpet og kjærligheten.
  • vinterferien, at folk må oppleve å finne hvile og styrke.
  • La oss be for de vi glade i, vare familier, våre venner og for alle mennesker.
  • For verden, de fattige, de hjemløse, de som er rammet av krig og katastrofer.
  • La oss be for miljøet, hjelp oss å ta var på skaperverket.

Månedens grønne oppfordring:

Våren kommer, mye skit og søppel dukker ut fra snøen og på strendene. Et godt mål er å hjelpe til med å holde miljøet reint for søppel og plast. Særlig plast gjør stor skade i naturen fordi den øser seg opp i tusenvis av små mikroenheter og forsvinner inn i økosystemet hvor den gjør stor skade på fisk, dyr og mennesker.

Hilsen Grønn gruppe

i Bryn Kirke.

En diakonale oppfordring

Smil til en person som du ikke kjenner så godt

Vi ønsker at vårt samfunn skal være preget av omsorg og omtanke. Det gir oss alle en utfordring.

Hilsen Bryn Kirke.