Sangsyklusen Sommerlandet i Bryn kirke

16.09.2019

Sangsyklusen Sommerlandet i Bryn kirke

Sommerlandet blir fremført i konsertversjon med 4 kor, Tord Gustavsen, solister og musikere

Voksen kirke (Oslo) lørdag 26. oktober kl 19
Bryn kirke (Rykkinn) søndag 27. oktober kl 19

Boka Sommerlandet skrevet av forfatter og prest Eyvind Skeie, er en vakker fortelling som sprer håp, glede og takknemlighet for selve livet. Tekstene tar utgangspunkt i et barns plutselige død, men de har noe å gi til alle oss som har opplevd at mennesker som stod oss nær, ble borte. Ja, de har noe å gi til alle som opplever at livet butter imot av og til, at tilværelsen også har sine mørke sider.
Tekstene i boka ble fremført i ulike sammenhenger og et behov for å sette dem inn i en musikalsk ramme vokste frem. Eyvind Skeie skrev et utvalg korte tekster som var egnet til å synges, og den aserbajdsjanske komponisten Galib Mammadov ga tekstene musikalsk drakt. En av Norges mest kjente jazzmusikere som også er kantor i Tanum kirke, Tord Gustavsen, har arrangert verket for kor, solister og musikere.
På konserten spiller Tord Gustavsen flygel sammen med musikere, sangsolist, forteller og 4 kor.

Salg av billetter ved inngangen, kr 300,-
Konserten støttes av Bærum kommune