Bli konfirmant 2020

15.02.2019

Bli konfirmant 2020

Som konfirmant i kirken i Bærum blir du kjent med nye folk, du får oppleve en sammensveisende leir og markere konfirmasjonsdagen din høytidelig i kirken.

Du vil møte engasjerte ungdomsledere som er med og lager opplegget du deltar på. De har nylig vært konfirmanter selv, og vet hva som skal til for at du skal ha det gøy og trives i konfirmanttiden.

På konfirmantleir er det konkurranser, aktiviteter, kiosk, underholdning og mye mer. På leiren skjer mye av undervisningen som hører med til konfirmanttiden, og i tillegg møtes man gjennom året til noen samlinger. Du får også oppleve gudstjenester «fra innsiden». Som konfirmant i kirken vil du få muligheten til å undre over livet, deg selv og den kristne tro. Etter konfirmasjonen finnes mange muligheter til å vokse og få utfordringer som passer deg i kirkens ungdomsarbeid!

Dersom du ikke har lyst eller mulighet til å dra på vanlig konfirmantleir finnes det også andre muligheter. Vi har tilrettelagt konfirmasjon, og noe som kalles miksopplegg. Mer informasjon om opplegget i Bryn kommer snart. Konfirmasjonsdagene i Bryn 2020 er mest sannsynlig 5, 6 og 12. september, og vi prøver å legge til rette for at man får ønsket dato. Ta kontakt med Solveig Gjesdal, kateket i Bryn menighet (sg585@kirken.no / 98 26 78 18) dersom du lurer på noe!