Knøttesang

04.09.2018

Knøttesang

Sang, lek og god stemning på menighetshuset!

 

Sanger av ulikt slag, rytmer og god stemning! Samlingen er spesielt beregnet på barn mellom 2 og 6 år, men alle som vil  kan være med. Samlingen varer max 30 minutter og det kan være lurt å ha med en voksen. Tilbudet er gratis. Mange av sangene er kjente, og noen lærer vi underveis i samlingen. Her er det barnesanger fra kristen tradisjon, dyresanger, regler og det er god anledning til å teste ut rytmeinstrumenter. Knøttesangen finner sted bakerst i storsalen på menighetshuset. Musikere og pedagoger fra menigheten deltar og leder samlingen. Dette er et dropin-tilbud, og det er gratis å delta. 

 

Knøttesang er på mandager i oddetallsuker, og høstens datoer er 10. sept, 24. sept, 8.okt, 22-okt. 5.nov, 19.nov og 3.des.

 

Knøttesang er en del av Bryn menighets "Myldredag". Myldredag består også av middagsservering, og dersom man har lyst, kan man få kjøpt middag i forkant av knøttesangen. Den starter klokken 17.00, og det koster 50 kroner for en voksenporsjon, og man kan vurdere selv hvor mye man vil betale for barn. Underveis i middagen  (ca klokken 17.30) er det en liten andakt der man blir kjent med en helt (eller en antihelt) i Bibelen. Man trenger ikke melde seg på til middag, men dersom man har bestemt seg for å dra før dagen er der, så setter kjøkkengjengen pris på en liten mail om at man kommer til myldredag@gmail.com

 

 

Litt om myldremiddagen ser du her:

 

Velkommen!