Påmelding som leder

20.04.2018

Påmelding som leder

Hei!

Nå starter påmeldingen til å være leirleder på leir i sommer! Jeg håper at DU vil være med, vi er så utrolig avhengige av gode ledere på leir. Når du melder deg på, så forplikter du deg til å komme på leirplanlegging 8.-10. juni. Dette blir en helg med overnatting sånn ca på Bryn menighetshus, og med god blanding av planlegging, læring og henging.

Påmeldingsfrist som leder: Så fort som mulig, og innen 4. mai. Du melder deg på her: https://secure2.mylabora.com/Påmelding?oid=9435c3c6-0662-43db-88fd-8257aeb22af3&fid=4c10ed21-7426-44c1-9b02-a050c5527b56

Selve konfirmantleiren starter mandag 2. juli og avsluttes lørdag 7.juli. Nytt av året er at dere også tar bussen ned med konfirmantene – derfor blir det ikke noe planleggingsdøgn med bare ledere. Det betyr at helgen i juni blir ganske mange prosent mer viktig å være med på. Jeg har tatt med tilbakemeldingene fra i fjor, og sammen skal vi utvikle leiren til nye høyder dette året :D

Vi ønsker også at du blir med på en eller flere av dagene med konfirmasjonsgudstjenester 1. eller 8. september, og på leirreunion til høsten. Du som vil være leder på leir må ha godkjent lederkurs, og dere som går på lederkurs nå kan melde dere på. Denne lederpåmeldingen er for deg som har blitt invitert av kateket – andre må spørre kateket om å få være med som leder.

Vi ønsker at de som melder seg på skal være med på alt, det vil si hele leiren, og hele planleggingshelga. Det betyr at du må snakke med kateket i god tid dersom du ser at det blir veldig vanskelig, så ser vi om vi finner en løsning. De som ikke var ledere i fjor må levere politiattest, dette kommer det mer informasjon om til de det gjelder.

 

GLEDER MEG :D :D :D

Si fra hvis du lurer på noe, og spesielt dersom du ser at du vil på leir men ikke kan være med på alt.

 

Hilsen Solveig / 98 26 78 18