Helt førsteklasses!

15.05.2017

Helt førsteklasses!

Skal du begynne i 1.klasse til høsten? Da vil vi gjerne invitere deg til Bryn kirke.

Å bli skolebarn, er en viktig fase i livet og det vil vi i kirken gjerne være med å markere.

Søndag 26.august vil vi feire gudstjeneste sammen med alle barna som begynner i 1.klasse denne høsten. I gudstjenesten vil barna få en bok i gave.  I forkant og etterkant av gudstjenesten, møtes barna i kapellet ved siden av kirka for å leke, synge, spise, lage noe og ikke minst bli kjent med hverandre og de voksne som deltar på samlingen. Det hele begynner kl.10 og varer til 13.30

Dette er et ledd av Bryn menighets trosopplæringstilbud. Be gjerne faddere, besteforeldre eller andre som står nær barnet til å ta barnet med til kirken denne dagen. Sammen kan vi være med å gjøre barna kjent med kristen tro og Bibelens fortellinger.

Hvis du kjenner noen andre som skal begynne i 1.klasse til høsten, men som ikke har fått invitasjon i posten, kan du si at de også kan melde seg på her.

Påmelding  HER!

Hilsen Kristin Solemdal Eisinger

(menighetspedagog i Bryn menighet)