SuperFredag

30.06.2016

SuperFredag

Bli med på aktivitet og lek på menighetshuset!

SuperFredag er en klubb for alle skolebarn. Bordtennis, innebandy og hobbybord er noen av aktivitetene man kan være med på, og mat og andakt hører også med! Hvis noen som ikke går på skolen enda vil være med kan de ta med seg en voksen. På Superfredag velger du mye selv hva du vil gjøre, og du møter du frivillige voksne og ungdommer. Klubben møtes på Bryn menighetshus kl 18.00 til ca 20.00 ca. en gang i måneden.

Høstens Superfredager er:

12. oktober. Med pizza og bollebaking

16. november. Med pølser

7. desember. Med julegrøt og pepperkaker

• Ta med 20,- pr pers, eller 50,- pr familie for dekking av kveldsmaten. Det er ingen påmelding, og du kan komme alene eller ta med noen du kjenner. Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med Solveig Gjesdal, 98 26 78 18, sg585@kirken.no, så videreformidles kontakt med lederne i SuperFredag.

Velkommen!