Myldredag

01.06.2016

Myldredag

Bryn menighet inviterer til middag på Myldredag!

Annenhver mandag kl 17.00 (oddetallsuker) serveres middag og dessert m/kaffe i menighetssalen i Bryn menighetshus. Her er alle som har lyst til å spise middag i et trivelig fellesskap hjertelig velkommen! Menigheten har hatt Myldredag siden høsten 2014. Trivelig stemning, glade barn og god, hjemmelaget mat blir satt stor pris på. Se under for informasjon om program, pris og påmelding.

Hva skjer?
Myldremiddag er fellesskap rundt langbordene, med deilig mat som frivillige disker opp med. Myldredag er for alle, og på myldredag pleier det å komme barn i flere aldere, voksne og eldre, og man kan komme alene eller sammen med noen. På myldredag kommer det både folk har vært og ikke har vært der før. Myldredag skjer i andre etasje på Menighetshuset (Kirkegårdsveien 7, Rykkinn). Først finner man seg en plass ved bordet, og så settes bordverset og matserveringen i gang. Myldredag er heldig som har kreative kokker som lager en variert meny. Deretter deler en av menighetens medarbeidere noen tanker om Gud og Jesus, rettet mot både små og store. Og til slutt dessert og kaffe. Det blir satt fram lekekasse til de minste, og det finnes barnestoler.

Ca klokken 18 går middagen over i myldrekor for de som vil. (De store barna kan få gå i underetasjen og være med på barnekor). Myldrekor  er en sangstund for små og store. Og de som ønsker å bare puste ut i godt selskap med en ekstra kaffekopp kan gjøre det, og det er selvfølgelig også lov å dra hjem før Myldrekoret starter.

For å dekke utgiftene til råvarene koster middagen 50 kroner pr. pers, og max 150 kr pr familie.

Påmelding

For å beregne mat er det fint om du kan melde deg på. Det gjøres på enkelt via SMS til 404 42 163 eller på myldredag@gmail.com innen søndag kveld. (NB! Ny e-postadresse!)

Høstens datoer er

27.august

10.sept

24.sept

8.okt

22.okt

5.nov

19.nov

3.des

Bidra?
For å gjennomføre Myldredagsmiddagen er vi avhengig av noe frivillig hjelp.
Dersom du kunne tenke å være med en gang å gjøre i stand på forhånd, eller å ta i et tak med oppvasken er det storveis. Vi lover god stemning på kjøkkenet!

HJERTELIG VELKOMMEN!