Bli med på LysVåken!

11.11.2015

Bli med på LysVåken!

Snart er det adventsnatt i kirken! Bryn menighet inviterer alle 5. - 7.klassinger til LysVåken  helgen 1.-2. desember

1. søndag i advent er det kirkens nyttårsaften og barn over hele landet samles for å overnatte i kirken sin. Bryn menighet inviterer alle 5. - 7.klassinger til LysVåken 1.-2.desember.

LysVåken handler ikke om å være våkne hele natta, men å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Vi møtes lørdag kl 17 og holder på til søndag kl 13. Vi skal leke,gå på skattejakt, synge, ha kreativt verksted,  bli kjent med nye, utforske kirken, spise god mat og være med å lage gudstjeneste. Når kvelden kommer, sover vi over i kirken og vi skal ha nattevakter som passer på at alle har det bra. På søndag inviteres foreldre, familie, venner, faddere og alle andre i menigheten til gudstjeneste sammen med oss.

Hvis deres barn har behov for oppfølging eller tilrettelegging, så ta kontakt med oss slik at vi sammen kan legge til rette for at det skal bli en god opplevelse.

Det er gratis å delta, men vi trenger hjelp av dere foresatte til noen oppgaver for å kunne gjennomføre overnattingen. I påmeldingsskjemaet blir dere spurt om dere kan bake boller, lage kveldsmat, lage frokost eller hjelpe til ved kirkekaffeen. Det er også helt greit at barnet deltar uten at dere foresatter bidrar med noe.

Mer praktisk informasjon vil bli sendt de påmeldte når arrangementet nærmer seg.

Meld deg på  HER (frist 28.nov)

For spørsmål, kontakt Kristin Solemdal Eisinger (menighetspedagog)

Mail: ke939@kirken.no